14 ledna 2013

Volné místo: právník do Úřadu vlády (Rada vlády ČR pro lidská práva)

Úřad vlády hledá vhodné kandidáty a kandidátky pro na pozici: právník/právnička oddělení sekretariátu Rady vlády ČR pro lidská práva.

Bližší informace dále.

Předpokládaný nástup: únor / březen 2013

Náplň práce: vedení jednoho až dvou výborů Rady, odborná příprava podnětů pro Radu, příprava materiálů pro vládu ČR a stanovisek k návrhům právních předpisů z hlediska ochrany lidských práv a zákazu diskriminace, zpracování zpráv o plnění mezinárodních úmluv o lidských právech, zpracovávání zprávy o stavu lidských práv v ČR, organizování akcí pořádaných zmocněnkyní vlády pro lidská práva, vyřizování individuálních podání a další související odborné činnosti.

Požadujeme: ukončené vysokoškolské vzdělání v oboru právo (Mgr.); dobrou znalost mezinárodních úmluv a dokumentů OSN a Rady Evropy v této oblasti; aktivní znalost angličtiny slovem i písmem; schopnost analytické a koncepční práce; dobrou znalost češtiny a stylistické schopnosti.

Výhodou jsou zkušenosti s prací v oblasti lidských práv a zkušenosti s prací ve veřejné správě či v neziskovém sektoru.

Vítány jsou znalost dalšího světového jazyka a hlubší znalosti jiného společenskovědního oboru.

Jedná se o pracovní poměr na plný úvazek. Platové ohodnocení se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, a vyhláškou č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě.

Nabídky s motivačním dopisem a se strukturovaným životopisem zasílejte prosím e-mailem do 27. ledna 2013 na adresu majercik.lubomir@vlada.cz.

Žádné komentáře: