01 června 2011

Soutěž o lidskoprávní diplomku roku.

Liga lidských práv uspořádala soutěž o diplomku roku v oblasti lidských práv a požádala v této souvislosti o zveřejnění této výzvy:


Dobrý den,

Liga lidských práv, česká nevládní organizace, která se zaměřuje na ochranu lidských práv, si Vás tímto dopisem dovoluje oslovit s připravovanou akcí „Lidskoprávní diplomka 2011“, nad níž převzala záštitu nad akcí převzala místopředsedkyně ústavního soudu JUDr. Eliška Wagnerová, Ph.D.. Jedná se o soutěž, do které se může přihlásit každý student, který se ve své závěrečné (bakalářské, diplomové i jiné) práci zabývá lidskoprávní tématikou.


Upozorňujeme, že se téma prací NEMUSÍ týkat pouze oblasti práva jako takového. Přijímáme zajímavé práce z jakýchkoliv jiných fakult a oborů, které mají obsahově co dočinění s oblastí lidských práv, jejich ochrany, aplikace, teorie a praxe.


Vaším prostřednictvím bychom studentům chtěli nabídnout možnost jiného než akademického využití jejich prací, odborného ohodnocení a v případě oceněných prací také finanční odměny.
Chtěli bychom Vás tímto požádat, zda byste mohli studentům rozeslat informace o soutěži spolu s letákem, který naleznete v příloze. Velmi by nám rovněž pomohlo, kdyby mohl být umístěn také na vývěsce školního informačního systému. Veškeré podrobnosti o soutěži můžete najít na stránkách Ligy lidských práv www.llp.cz/cz/soutez.


V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.


Za Ligu lidských práv zdraví a na spolupráci se těší

Kateřina Červená

Liga lidských práv
Burešova 6

602 00 Brno Česká republika tel.: +420 545 210 446
fax.: +420 545 240 012e-mail: brno@llp.cz

2 komentáře:

Honza Broulík řekl(a)...

Chtěl bych upozornit, že po kliknutí na odkaz je vyžadováno přihlášení do informačního systému Masarykovy univerzity.

Kateřina Šimáčková řekl(a)...

Informace o soutěži je dostupná na http://www.llp.cz/cz/soutez