08 října 2019

Semináře na téma investiční arbitráže

Již tradičně se v Praze na podzim koná konference o investičních arbitrážích, na kterých vystupují skutečné kapacity v oboru, ať už akademické heavyweights, významní rozhodci nebo partneři mezinárodních advokátních kanceláří s mnohaletou zkušeností z oboru. V posledních letech se při konferenci konají i semináře, a to nejen pro zástupce států (tedy právníky hájící zájmy státu proti zahraničním investorům), ale také pro odbornou veřejnost. Letos jsou údajně ještě nějaká volná místa na dvou akciích (kromě hlavní konference), a to seminář o náhradě škody a debata o výkonu rozhodčích nález. Obě akce jsou již zítra ve středu 9. října 2019.


KPMG Session on Quantum (Wed 9 October 3:00pm–4:00pm)

Jiří Urban (CEE Dispute Advisory Services Leader, KPMG Czech Republic) will walk the audience through the peculiarities of the Quantum world. The panel on Quantum will be chaired by Jiří Urban (CEE Dispute Advisory Services Leader, KPMG Czech), who will discuss some controversies surrounding the application of size premium. The session will also include contributions on other Quantum-related topics by Vladimír Prchlík (Associate Manager, KPMG Czech), Arne Fuchs (Partner, McDermott Will & Emery), and Jaroslav Kudrna (Legal Advisor, Ministry of Finance of the Czech Republic).

Young practitioners session (Wed 9 October 4:30pm–7:00pm)

A session intended not only for young practitioners under the age of 40, focused on exchange of young practitioners’ ideas nd their views on current topics in international arbitration.

Panel 1: Annulment and Other Post-Award Considerations Panelists:
Andrea de la Brena – Counsel, zeiler.partners (Mexico City)Florian Quintard – Senior Associate, Pinsent Masons (Paris)Samantha Rowe – Partner, Debevoise & Plimpton (London)Moderator:Simon Batifort – Partner, Curtis, Mallet-Prevost (New York)

Panel 2: Enforcement of Awards
Panelists:Silvia Pavlica Dahlberg – Partner, Vinge (Gothenburg)Anna Kozmenko – Partner, Schellenberg Wittmer (Zurich)Sarah Schröder – Associate, Cleary Gottlieb (Paris)Moderator:Kristen Young – Partner, White & Case (DC)

Cocktail Reception


Žádné komentáře: