13 října 2018

Nabídka míst asistentů na Obvodním soudu pro Prahu 9

Obvodní soud pro Prahu 9 se sídlem v Justičním areálu Na Míčánkách (Praha 10 – Vršovice) hledá asistenty soudce, zejm. pro civilní úsek soudu.

Jedná se o práci v pracovním poměru založeném jmenováním a hodnocenou podle stupnice platových tarifů (nařízení vlády č. 341/2017 Sb.). Náplní práce asistenta je samostatná rozhodovací činnost (jinak svěřená zákonem vyšším soudním úředníkům) a úzká spolupráce s konkrétním soudcem při rozhodování v prvním stupni (příprava právních analýz, další odborná právnická činnost spojená s přípravou a projednáním soudních případů). Nástup možný dle dohody.

Požadujeme: 
státní občanství ČR, 
ukončené vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu právo a právní věda, ve studijním oboru práva na veřejné vysoké škole v ČR, 
uživatelská znalost práce na PC, 
flexibilita, analytické myšlení, samostatnost, odpovědnost, spolehlivost, trestní a morální bezúhonnost, 
předchozí praxe vítána - není podmínkou. 

Nabízíme: 
- příjemné pracovní prostředí 
- stravenky 
- 5 týdnů dovolené 
- 5 dnů indispozičního volna 
- příspěvky na penzijní připojištění nebo doplňkové penzijní spoření 
- příspěvky z FKSP na další kulturní a společenské akce 
- jistotu stálého zaměstnání 
- možnost dalšího odborného a profesního růstu 

K přihlášce k účasti ve výběrovém řízení přiložte: 
- strukturovaný profesní životopis 
- Souhlas se zpracováním osobních údajů: Poskytnutím osobních údajů Obvodnímu soudu pro Prahu 9 prostřednictvím požadovaných podkladů pro výběrové řízení na pracovní pozici udělujete souhlas Obvodnímu soudu pro Prahu 9 dle čl. 6 odst. 1 písm. a) a čl. 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení Směrnice 95/46/ES, se zpracováním Vašich osobních údajů pro účely a v rozsahu potřebném pro uskutečnění výběrového řízení na pracovní pozici. Udělený souhlas máte právo kdykoliv odvolat, v takovém případě se však již nadále nemůžete účastnit výběrového řízení na pracovní pozici.

Přihlášky zasílejte a s dotazy kontaktujte paní Vendulku Novákovou (personalistku): vnovakova@osoud.pha9.justice.cz, tel. 251 443 243 

1 komentář:

ivo k. řekl(a)...

Požadujeme:
 státní občanství ČR