08 srpna 2018

Pracovní nabídka - asistent/asistentka soudce Nejvyššího správního soudu

Milan Podhrázký, soudce přeložený od 1. 9. 2018 k Nejvyššímu správnímu soudu, hledá vhodné kandidáty/kandidátky na pozici asistenta/asistentky.

Práce asistenta soudce spočívá především ve zpracovávání podkladů pro rozhodovací činnost a je vhodná i pro začínající právníky.

Kromě obvyklých předpokladů pro výkon této profese – tedy vysokoškolského magisterského vzdělání v oboru právo získaného v České republice, bezúhonnosti, nadprůměrné schopnosti právní argumentace, slušné znalosti alespoň jednoho světového jazyka a znalosti práce v právních informačních systémech – se dále požadují schopnost a vůle k dalšímu vzdělávání a odbornému růstu, osobnostní předpoklady pro kvalitní týmovou spolupráci, dobré stylizační dovednosti a schopnost pracovat samostatně.

Jedná se o pracovní poměr na plný úvazek, založený jmenováním, který se řídí § 14 zákona
č. 150/2002 Sb., soudního řádu správního, a dále zákoníkem práce. Platové ohodnocení se řídí zákoníkem práce a nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů.

Pokud Vás tato nabídka oslovila, chcete získat jedinečné profesní zkušenosti a stát se platným členem nově vznikajícího pracovního týmu, dokážete přijímat konstruktivní kritiku a láká Vás možnost podílet se na hledání řešení často komplikovaných právních otázek (nejen) v oblasti správního práva, pak zasílejte strukturovaný životopis a motivační dopis do 29. 8. 2018 na adresu:
 mpodhrazky@ksoud.pha.justice.cz

Osloveni budou pouze uchazeči, kteří na základě vyhodnocení zaslaných podkladů budou naplňovat stanovené požadavky. 

Žádné komentáře: