27 března 2016

Zmizelé komentáře k příspěvkům

Milí čtenáři a diskutující Jiného práva, jak jste si asi všimli, od čtvrtka 24. března nejsou pod články viditelné žádné komentáře. Než se v některých začne vařit krev, raději dodáme, že se nejedná o další stupeň "cenzury", ale o technický problém, který se snažíme vyřešit. Bohužel prozatím neúspěšně, vypadá to dokonce, že někomu vše funguje řádně a na levé straně titulky se části posledních komentářů zobrazují všem. Jestli někdo má s danou záležitostí či prostředím Disqusu obecně zkušenosti, budeme moc vděční, když napíšete na zuzi @ vikarska . eu.

Moc se všem omlouváme a doufáme, že situaci co nejdříve napravíme.

6 komentářů:

Ivan řekl(a)...

Problém bude že vidíte "některé". Starší (kritické) se prostě stratili, že jo ;-)

Jan Broulík řekl(a)...

Problém byl skutečně v propojení těchto dvou služeb a vznikl jednostrannou změnou nastavení ze strany bloggeru. Vše by už snad mělo být v pořádku.

Miroslav řekl(a)...

Věříme Vám stejně jako jsme Vás podporovali v prosazování nápadu nezveřejňovat pochybení OČTŘ. Holt co by jeden neudělal pro vidinu teplého místa ve státní správě ;-)

general_D řekl(a)...

Nevím jestli vám to pomůže, každopádně já se přihlašuji přes Twitter a komentáře tady vidím ( aspoň některé teda určitě ). Prohlížeč je Chrome a cookies jsou povoleny.

Pavlína Hubková řekl(a)...

Staré komentáře se neztratily ani "neztratily", všechny jsou na zdrojové stránce disqus. Problém je pravděpodobně s propojením stránek disqus a blogger. Na řešení se pracuje.

Miroslav řekl(a)...

Nové komentáře vidíme všichni. Staré byly smazány.