30 prosince 2015

Host Jiného práva 2016

V roce desátého výročí založení Jiného práva se pokusíme ve vší parádě obnovit tradičního Hosta. Tedy každý měsíc pozveme hostujícího blogera nebo blogerku, aby se podělili o své rozumy. V tento okamžik máme takřka každý měsíc příštího roku zarezervován a musím říct, že jde o pěknou sestavu.

Když se dívám na seznam hostů, je evidentní, že se bude jednat především o rok žen-blogerek. Půjde o pohledy z Oxfordu, Harvardu nebo Ženevy, z advokacie, akademické sféry i státní správy. Nebudou samozřejmě chybět ani muži. Teda uvidíme. Podle našeho plánu se na JP objeví texty o právu IT, trestním právu, lidských právech, arbitrážích, mezinárodním právu soukromém a snad se dozvíte i něco podpultového o elitních evropských univerzitách nebo o nejprestižnější americké právnické fakultě.

Každý měsíc nového hosta krátce představí někdo ze stálých blogerů. Následovat budou třeskuté posty a na konci měsíce střídání stráží. Uvidíme, jak nám to bude fungovat.

A teď si snad už můžu dovolit vám za všechny blogery JP popřát vše nejlepší do nového roku! Ať je vám právo v roce 2016 taky občas intelektuální výzvou, zábavou, uměním, posláním… jak si do titulu tohoto blogu kdysi někdo bláhově vepsal.

Žádné komentáře: