27 listopadu 2015

Městský soud v Praze hledá ASISTENTKY/ASISTENTY SOUDCE pro úsek správního soudnictví

Městský soud v Praze hledá vhodné kandidáty na pozici asistentky/asistenta soudce pro úsek správního soudnictví (pracoviště Hybernská).

Hlavní náplň práce asistenta soudce představuje zpracovávání podkladových materiálů pro rozhodovací činnost soudce. Práce je po právní stránce velmi zajímavá, obsahově pestrá, neopakující se, z převážné části tvořená psaním rozsudků a procesních rozhodnutí.

Dalšími výhodami jsou příznivá pracovní doba, sympatický kolektiv asistentů, zaměstnanecké výhody dle FKSP (stravenky, příspěvek na penzijní připojištění), pět týdnů dovolené + 3 dny indispozičního volna a dobré podmínky pro přípravu na justiční zkoušku.

Jedná se o pracovní poměr na plný úvazek, založený jmenováním, který se řídí § 14 soudního řádu správního a dále zákoníkem práce.  

Platové ohodnocení se řídí zákoníkem práce a nařízením vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů: při nástupu 11. platová třída, po zapracování 12. platová třída.

Požadavky: 
  • magisterské vysokoškolské vzdělání v oboru právo
  • bezúhonnost
  • zájem o správní právo
  • analytické myšlení
  • ochota k dalšímu vzdělávání a odbornému růstu
 
Předpokládaný nástup: od 1. ledna 2016
 
Strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem zasílejte na adresu: vnavratil@msoud.pha.justice.cz
 
Případné dotazy směřujte tamtéž.
 

Žádné komentáře: