23 prosince 2014

Oddělení Mezinárodní právní služby Ministerstva Financí ČR hledá spolupracovníky na pozici referent/referentka

Pracovníci oddělení se osobně účastní procesu negociace mezinárodních investičních smluv, prelitigační fáze investičních sporů i samotné litigace, vyjednávání na poli Rady ministrů v rámci legislativních prací v EU a na jiných mezinárodních fórech.

Oddělení zajišťuje právní služby v oblasti mezinárodního a evropského práva a zastupuje zájmy České republiky před mezinárodními justičními orgány a rozhodčími tribunály, řeší spory vyplývající ze smluv o podpoře a ochraně investic, sjednává dohody o podpoře a ochraně investic, podílí se na sjednávání dohod o podpoře a ochraně investic sjednávaných v rámci EU a podílí se na jednáních o problematice mezinárodních investic a sporů v rámci mezinárodních organizací. V rámci této činnosti oddělení rovněž monitoruje a analyzuje relevantní právní akty EU, judikaturu SDEU a pracuje na pomezí evropského a investičního práva na nejaktuálnějších kauzách dneška.

Nabízíme velmi zajímavou práci v mladém kolektivu a jedinečnou praxi nejen v českém jazyce, příjemné pracovní prostředí, možnost dalšího profesního růstu a dobré finanční ohodnocení.

Požadujeme VŠ vzdělání v oboru právo, dobrou znalost českého vnitrostátního práva, mezinárodního a evropského práva, znalost anglického jazyka, znalost německého či francouzského jazyka je výhodou.

Marie Talašová, marie.talasova@mfcr.cz, tel. 257 044 734

Žádné komentáře: