17 ledna 2014

Místo asistenta/asistentky předsedkyně Nejvyššího soudu

Nejvyšší soud v Brně hledá vhodné kandidáty na pozici asistenta/asistentky předsedkyně JUDr. Ivy Brožové.


Požadujeme:
• magisterské vysokoškolské vzdělání v oboru právo;

• bezúhonnost;
• nadprůměrné schopnosti právní argumentace a schopnosti stylizační;
• schopnosti a vůle k dalšímu vzdělávání a odbornému růstu;
• znalost alespoň jednoho cizího jazyka.


Náplň práce a platové podmínky:
Hlavní náplní práce asistenta předsedkyně Nejvyššího soudu JUDr. Ivy Brožové představuje zpracovávání podkladových materiálů pro rozhodovací činnost soudce, konkrétně jde o agendu bezdůvodného obohacení, a dále zpracování podkladů pro sjednocující funkci Nejvyššího soudu. Jedná se o pracovní poměr na plný úvazek, založený jmenováním, který se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoníkem práce. Platové ohodnocení se řídí nařízením vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů.
Práce je vhodná jak pro absolventy, tak i pro osoby s právní praxí.
Termín začátku pracovního poměru bude záležet na vzájemné dohodě.

Průběh výběrového řízení:
Vybraní zájemci o inzerovanou pozici budou v prvém kole výběrového řízení vyzváni ke zpracování písemného zadání. Navazující ústní pohovory s úspěšnými zájemci z prvého kola výběrového řízení se uskuteční v průběhu února, případně března.

Kontakt:
Strukturovaný životopis s krátkým motivačním dopisem a kopií vysokoškolského diplomu včetně dodatku obsahujícího přehled absolvovaných předmětů a klasifikace zašlete do 2. 2. 2014 na adresu ondrej.hruda(zavináč)nsoud.cz.


Žádné komentáře: