24 července 2009

Letní škola právní interpretace

Studentský spolek Common Law Society zve studenty českých i slovenských právnických fakult na Letní školu interpretace práva, která se uskuteční ve dnech 16. -21.8.2009 v chatě Patejdlova bouda ve Špindlerově Mlýně. Cílem projektu je věnovat se interpretaci práva z různých úhlů pohledu, v přednáškách a seminářích pod vedením lektorů: Pavla Boučková, Bohumil Havel, David Kosař, Zdeněk Kühn, Filip Melzer, Radim Polčák, Tomáš Sobek a Jan Wintr.

Bližší informace o projektu (témata seminářů, sborník jako výstup projektu, předběžný program, atd.) jsou k dispozici na webu http://lsip.society.cz. Účastnický poplatek ve výši 1800, - Kč (příp. EURO 75) pokrývá náklady na ubytování a stravu. Doprava je individuální. V případě zájmu o účast na Letní škole interpretace práva vyplňte přihlášku na webu a zašlete CV + motivační dopis v rozsahu max. 2000 slov na e-mailovou adresu lsip@society.cz do 28. 7. 2009. Seznam vybraných účastníků bude zveřejněn dne 2. 8. 2009. S veškerými dotazy se na nás můžete obrátit na adrese lsip@society.cz.
Těšíme se na Vaši účast
Zuzana Vikarská.

1 komentář:

Jan Klesla řekl(a)...

Vážení přátelé,

na opakované žádosti studentů, kteří se z důvodů letních dovolených nemohou dostat včas k internetu jsme se rozhodli prodloužit deadline do 2.8.2009, ostatni termíny zůstávají v platnosti.