16 listopadu 2007

Volné místo na Nejvyšším správním soudě (Oddělení dokumentace a analytiky)

Chápu, že je obtížně vysvětlitelné, že v rámci jedné instituce mohou být tak odlišné pracovní režimy, nicméně následující inzerát navazuje na oblíbenou jinoprávní sérii "samá pozitiva a sociální jistoty" a rozhodne nepatří do série "pot, krev a slzy":

Nejvyšší správní soud hledá odbornou poradkyni/odborného poradce do Oddělení dokumentace a analytiky

Zaměření: analytik

POŽADAVKY:
- vysokoškolské vzdělání v oboru právo;
- základní znalosti práva Evropské unie, schopnost orientovat se v právních řádech členských států EU;
- výborná znalost anglického jazyka, dobrá znalost druhého jazyka (němčina, francouzština, polština, španělština), znalost (i pasivní) každého dalšího jazyka vítána;
- orientace v právních informačních systémech českých, evropských a zahraničních, dobré znalosti práce s počítačem, případně programátorské schopnosti vítány;
- schopnost samostatné rešeršní práce, analytické myšlení.

NÁPLŇ PRÁCE:
- zpracovávání rešerší a analýz k problematice evropského a srovnávacího práva;
- pravidelné sledování a vyhodnocování vývoje práva v rámci Evropské unie a Rady Evropy;
- zajišťování zahraniční spolupráce Nejvyššího správního soudu.

Strukturovaný životopis zasílejte prosím do 30. 11. 2007 na adresu: ales.roztocil(zavináč)nssoud.cz, kam můžete případně směrovat Vaše dotazy.

Jedná se o pracovní poměr na plný úvazek. Platové ohodnocení se řídí zákonem 262/2006 Sb., zákoník práce a nařízením vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě.

2 komentáře:

Jan M. Passer řekl(a)...

Ano ano, první kategorie vede do propadliště socialistické ekonomiky, druhá na výsluní dějin.-)

Čímž neříkám váhajícím o nic víc, než že asistentská pozice je započitatelná do praxe k justičním zkouškám. Na rozdíl od pozitiv a jistot.

Michal Bobek řekl(a)...

V této jedovaté slině nemohu slyšet nic jiného, než zklamaní toho, kdo se domnívá, že získá kvalifikovanou a nadšenou pracovní sílu pověšením důtek a hřebů nad vchod a následně se diví, že přišla osoba v černém latexu ;-)